Onze Therapeuten


Rosalie

Rosalie Kolijn Msc, Eigenaar Kolijn Fysiotherapie

Na mijn afstuderen heb ik ruim zeven jaar in het Rijnlands revalidatie centrum als fysiotherapeut gewerkt op het gebied van Hart-Long en Vaatproblematiek. Vervolgens heb ik als freelance fysiotherapeut ervaring opgedaan met (sport)-blessures, fracturen en operaties in het Sport Medisch Centrum Oegstgeest. Daarnaast heb ik ook veel ervaring met het begeleiden van groepen op het gebied van sport & spel, sportverenigingen (rugby) en hydrotherapie (therapie in het water). Ook heb ik mijn masters degree behaald in “Management in de Zorg” aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2012 ben ik gestart met mijn eigen praktijk; Kolijn Fysiotherapie en Shockwave’ in Voorschoten. Tenslotte ben ik ook werkzaam geweest bij de patiëntenvereniging voor mensen met M. Bechterew in Leiden.

Kwaliteit

Om de kwaliteit van mijn handelen als fysiotherapeut bij te houden en up to date in het vak te blijven, volg ik elk jaar cursussen en bijscholingen. Tevens behandel ik volgens de richtlijnen van onze beroepsvereniging het Koninklijk genootschap voor Fysiotherapeuten (KNGF). Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister van het KNGF en ik ben aangesloten bij de Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longaandoeningen (VHVL) en de Nederlandse Vereniging voor Musculoskeletale Shockwave Therapie (NVMST). Daarnaast ben ik aangesloten bij het ClaudicatioNet en het Rijnland Heup Knie prothesiologie netwerk. 

Keurmerk Fysiotherapie

keurmerk-fysiotherapie-logo

Kolijn Fysiotherapie en Shockwave Praktijk in Voorschoten is gecertificeerd door het Keurmerk Fysiotherapie. Fysiotherapie praktijken die zijn aangesloten bij het Keurmerk hebben kwaliteit en het voortdurend streven naar verbetering en effectiviteit van het fysiotherapeutisch handelen hoog in het vaandel staan.

Samenwerking

Ook de directe samenwerking met andere artsen/specialisten, zowel binnen als buiten de praktijk, maakt het mogelijk kwalitatief hoogstaande en passende zorg te bieden aan elke patiënt. Ik werk momenteel samen met een manueel therapeut, een diëtiste, een orthopedagoog, podologen, een personal trainer en de huisartsen en fysiotherapeuten in de regio.

“Ik vind een individuele en persoonlijke benadering van mijn patiënten heel belangrijk, want ik wil de best passende zorg bieden. Binnen mijn kleinschalige praktijk is het mogelijk deze visie elke dag weer te realiseren!” Ik hoop u te mogen begroeten in de praktijk!   Rosalie Kolijn Msc.

M

Nadi Blokhuis

Sinds december 2015 versterkt Nadi het team op dinsdag- en vrijdagochtend.  Nadi is sinds juni 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.  Gedurende haar studie is ze werkzaam geweest als fysiotherapeut/verzorger bij meerdere sportverenigingen, waardoor ze veel in aanraking is geweest met sportblessures.  Na het afronden van haar studie heeft ze verschillende korte waarnemingen gedaan waaronder bij Kolijn fysiotherapie.  Nadi heeft ook de opleiding tot shockwavetherapeut afgerond. Momenteel is Nadi zich aan het specialiseren in osteopathie, deze studie volgt ze sinds begin 2015 in Antwerpen.

“Mijn doel is om samen met de patiënt naar het herstel toe te werken door middel van individuele en passende zorg” aldus Nadi.

 

Franklin Haalebos

Franklin is aan de praktijk verbonden als fysiotherapeut en als manueel therapeut i.o. Daarnaast heeft hij zich bekwaamd in dry needling.  Hij is in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna is hij doorgegaan met de Master opleiding Manuele Therapie in Amersfoort die hij inmiddels bijna heeft afgerond.

” Ik ben ervan overtuigd dat er vaak meerdere factoren ten grondslag liggen aan een gezondheidsprobleem. Het is voor mij steeds weer een uitdaging om die verschillende factoren in kaart te brengen en zo elke patiënt een behandeling op maat te kunnen aanbieden” aldus Franklin.

Hilde Hengeveld

Hilde is in januari 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Hogeschool Leiden. Sinds haar afstuderen werkt Hilde veel met de geriatrische patiënt, zowel in het verpleeghuis, als in de gewone fysiotherapieprakrijk en bij de cliënten thuis. Verder heeft zij veel ervaring in het begeleiden van COPD- en fysio-fitness groepen.

Marjolein Perfors

Marjolein Perfors is in juli 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Leiden. Vanaf januari 2016 is ze werkzaam als ZZP-er en heeft ze verschillende waarnemingen gedaan in reguliere praktijken in Sassenheim, Den Haag en omstreken. Zij is ook werkzaam bij de nazorg van de hartrevalidatie in het Rijnlands Revalidatie Centrum in Leiden.
Daarnaast heeft ze de cursussen Mulligan technieken, Pro Bootcamptrainer en Triggerpoint therapie afgerond.

Esther d’Ancona

Esther d’Ancona is onze administratief medewerkster. Esther werkt al 10 jaar voor verschillende particuliere fysiotherapie praktijken en doet alle declaraties naar de zorgverzekeraars.