Medische training voor ouderen

Marente Thuiszorg biedt haar cliënten in de gemeente Voorschoten de mogelijkheid een cursus Medische training voor ouderen te volgen tegen gereduceerde tarieven. Er wordt getraind in onder leiding van een ervaren fysiotherapeut in kleine groepjes van maximaal vijf personen. (in verband met Covid regels, tijdelijk maximaal 2 personen).

Uit onderzoek blijkt dat regelmatig even flink bewegen het allerbelangrijkst is om zo gezond mogelijk te blijven. Onze fysiotherapeut kijken welke vorm van bewegen het beste past bij uw mogelijkheden.

U kunt trainen in gemakkelijk zittende kleding en schoenen in de trainingszaal van Kolijn Fysiotherapie, in het Gezondheidscentrum aan de Professor van der Waalslaan 25 in Voorschoten. Voor uw persoonlijke eigendommen is een een afsluitbaar kastje aanwezig. Na afloop drinken we samen een gratis kopje koffie of thee! ( in verband met Covid regels is dit tijdelijk niet mogelijk).

Kolijn Fysiotherapie is o.a. aangesloten bij de Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longaandoeningen en bij het Rijnland Heup knie netwerk. In de praktijk is een AED defibrillator aanwezig.

Doe ook mee! Bel nu voor meer informatie Marente, afdeling ledenservice 071- 409 32 66

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?