Medische training voor ouderen (i.s.m. Marente)

Marente Thuiszorg biedt haar cliënten in de gemeente Voorschoten de mogelijkheid een cursus Medische training voor ouderen te volgen tegen gereduceerde tarieven. Er wordt getraind in onder leiding van een ervaren fysiotherapeut in kleine groepjes van maximaal vijf personen. (in verband met Covid regels, tijdelijk maximaal 3 personen).

Uit onderzoek blijkt dat regelmatig even flink bewegen het allerbelangrijkst is om zo gezond mogelijk te blijven. Onze fysiotherapeut kijken welke vorm van bewegen het beste past bij uw mogelijkheden.

Kolijn Fysiotherapie is o.a. aangesloten bij de Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longaandoeningen en bij het Rijnland Heup knie netwerk. In de praktijk is een AED defibrillator aanwezig.

Benodigdheden

U traint in makkelijke zittende (sport)kleding, schone binnen sportschoenen. Neemt u een handdoek een bidon met water mee?

Omkleden: we vragen u omgekleed naar de praktijk te komen en alleen uw schoenen te wisselen in de wachtkamer en uw spullen op te bergen in een gratis afsluitbare locker.

Doe ook mee! Bel nu voor meer informatie Marente, afdeling ledenservice 071- 409 32 66

Wij onderscheiden ons door een vriendelijke sfeer, betrokkenheid, zorg én vakkennis op het hoogste niveau!

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?