Rein Jan Zanen

Rein Jan e1628258414241

“Ik behandel diverse klachten, waarbij ik er naar streef om met persoonlijke aandacht de patiënt weer zo goed en gezond mogelijk in beweging te krijgen”. Rein Jan Zanen, Algemeen fysiotherapeut.

Ik ben Rein Jan Zanen, sinds juni 2019 werkzaam bij  Kolijn Fysiotherapie & Shockwave praktijk als algemeen fysiotherapeut met als specialisatie arbeids-en bedrijfsfysiotherapie. Voor mijn opleiding fysiotherapie heb ik een sportopleiding gedaan, Sport&Bewegen. Sport is altijd al een passie van mij geweest, in het bijzonder tennis. Een gezonde leefstijl, sport en bewegen drijven mij niet alleen in mijn privé leven, maar ook in mijn werk als fysiotherapeut.

In de afgelopen tien jaar heb ik ruime werkervaring opgedaan, zowel in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen als particuliere praktijken, in binnen- en buitenband.

 

R.J. (Rein Jan) Zanen

BIG registratie: 19066846004

Specialisaties

Sinds 2018 ben ik afgestudeerd als arbeids- en bedrijfsfysiotherapeut. Met deze specialisatie wil ik graag werk gerelateerde klachten onderzoeken en behandelen om zo deze doelgroep ook weer gezond te laten functioneren op hun werk.

Tevens ben ik Dry Needling therapeut en maak ik regelmatig gebruik van Medical Taping.

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?