Nadi Blokhuis

“Mijn doel is om samen met de patiënt naar het herstel toe te werken door middel van individuele en passende zorg”

Ik ben Nadi Blokhuis, in juni 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende mijn studie ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut/verzorger bij meerdere sportverenigingen, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan met de behandeling van sportblessures. Na het afronden van mijn studie heb ik  waarnemingen gedaan bij verschillende fysiotherapie praktijken, waaronder bij Kolijn fysiotherapie.  Ook heb ik de opleiding tot shockwave therapeut afgerond.

N.C.D. (Nadi) Blokhuis

Algemeen fysiotherapeut, Osteopaat.

BIG registratie: 29920163304

Specialisaties

  • Muskuloskeletale echografie
  • Shockwave therapie

Keurmerk Fysiotherapie

Kolijn Fysiotherapie en Shockwave Praktijk in Voorschoten is gecertificeerd door het Keurmerk Fysiotherapie. Fysiotherapie praktijken die zijn aangesloten bij het Keurmerk hebben kwaliteit en het voortdurend streven naar verbetering en effectiviteit van het fysiotherapeutisch handelen hoog in het vaandel staan.

Samenwerking

Om de kwaliteit van zorg voor patiënten te optimaliseren en hoog te houden werkt Kolijn Fysiotherapie samen met de diverse disciplines in de regio o.a. huisartsen, praktijkondersteuners, thuiszorgmedewerkers, medisch specialisten (o.a.cardiologen) en sportartsen van het Alrijne ziekenhuis en het Medisch Centrum Haaglanden. Maar ook met personal trainers, diëtisten, orthopedagogen, met sportmasseurs en met podotherapeuten. Door een gestructureerde aanpak en verwijsafspraken in de samenwerking bieden wij optimale kwaliteit van zorg.

 

 

 

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?