Renate van der Bent

Ik ben in 1985 afgestudeerd aan de Hogeschool van Leiden en gaan werken in een particuliere praktijk in Amsterdam. Vanaf 1997 heb ik in het Zeehospitium te Katwijk gewerkt, wat later verhuisde naar Leiden en het Rijnlands Revalidatie Centrum werd. Hier ben ik tot 2011 werkzaam geweest op de afdeling Hart-Long en Vaat revalidatie. Daarna heb ik in een particuliere praktijk te Roelofarendsveen gewerkt en tegenwoordig ben ik als waarnemer verbonden aan Kolijn Fysiotherapie & Shockwave in Voorschoten.
In al die jaren heb ik op verschillende vlakken cursussen gedaan.
Mijn interesses zijn met name sportblessures, knie en schouder problematiek, reuma en artrose.

Tevens ben ik gespecialiseerd in het behandelen van hart en long aandoeningen en perifeer arterieel vaatlijden (etalagebenen).
Kortom ik ben een allround fysiotherapeut!

BIG registratie 79033083204

Specialisaties

  • Hartrevalidatie
  • Perifeer Arterieel Vaatlijden (etalagebenen)
  • Claudiocatio training
  • Geriatrie
  • ADL training ouderen
  • Ademhalings- en ontspanningstherapie

Keurmerk Fysiotherapie

Kolijn Fysiotherapie en Shockwave Praktijk in Voorschoten is gecertificeerd door het Keurmerk Fysiotherapie. Fysiotherapie praktijken die zijn aangesloten bij het Keurmerk hebben kwaliteit en het voortdurend streven naar verbetering en effectiviteit van het fysiotherapeutisch handelen hoog in het vaandel staan.

Chronisch ZorgNet

Kolijn Fysiotherapie & Shockwave praktijk is aangesloten bij ChronischZorgNet. Dit is een landelijke netwerk van gespecialiseerde therapeuten die beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV, etalagebenen), COPD, astma en hartaandoeningen.

Chronisch ZorgNet werd ruim tien jaar geleden opgericht voor patiënten met ‘etalagebenen’, ofwel perifeer arterieel vaatlijden onder de naam ClaudicatioNet. Chronisch ZorgNet bouwt die bewezen succesvolle aanpak in kwaliteit én kosten nu verder uit naar de behandeling van andere chronische aandoeningen, te beginnen met de behandeling van hartpatiënten en patiënten met COPD.

Chronisch ZorgNet werkt continu aan het verbeteren van de zorg voor de patiënten met chronische aandoeningen, zo dicht mogelijk bij huis in sterke netwerken met andere zorgverleners en in nauwe samenwerking met diverse beroeps- en patiëntverenigingen.

Samenwerking

Om de kwaliteit van zorg voor patiënten te optimaliseren en hoog te houden werkt Kolijn Fysiotherapie samen met de diverse disciplines in de regio o.a. huisartsen, praktijkondersteuners, thuiszorgmedewerkers, medisch specialisten (o.a.cardiologen) en sportartsen van het Alrijne ziekenhuis en het Medisch Centrum Haaglanden. Maar ook met personal trainers, diëtisten, orthopedagogen, met sportmasseurs en met podotherapeuten. Door een gestructureerde aanpak en verwijsafspraken in de samenwerking bieden wij optimale kwaliteit van zorg.

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?