Vacature Fysiotherapeut, per direct!

Fysiotherapeut gezocht!    40 uur per week         Voorschoten

Jij bent als fysiotherapeut direct inzetbaar in de praktijk en hebt al (enige ervaring) binnen het werkveld. Binnen onze Keurmerk praktijk behandelen wij veel spier-peesletsels (echografie en shockwave therapie), revalidatietrajecten na TKP, THP of postoperatieve fracturen en begeleiden wij veel hart-long-vaat- Post-Covid-19 behandeltrajecten. Je zult dan ook met regelmaat op huisbezoek gaan en je werkt nauw samen met andere collega fysiotherapeuten met andere specialismen. Je onderhoudt ons multi-discplinaire netwerk door tijdige en nauwkeurige terugkoppeling en verslaglegging.

Wij zoeken:

  1. een ondernemende fysiotherapeut(e).
  2. je bent gedreven, flexibel en betrokken bij jouw patiënten.
  3. je werkt zelfstandig en houdt van een kleinschalige praktijk met een persoonlijke benadering.
  4. je bent bereid 1 avond of de zaterdagochtend te werken.
  5. bij voorkeur heb je ervaring met Intramed Online en verslagleggingseisen op Plus praktijk niveau.

Wie zijn wij?

Wij vormen een enthousiast, gedreven en jong team van 7 zelfstandig fysiotherapeuten met ieder een eigen specialisatie in een groeiende praktijk! Wij staan in de regio bekend om onze ervaring met echografie, shockwave en onze hart-long-vaat zorg! Daarnaast hebben we een administratieve collega en een telefoniste. We hebben een breed netwerk met huisartsen, sportartsen, diëtiste, orthopedagoge, podotherapeuten, en een personal trainer.

We hechten veel waarde aan een goede sfeer en een prettige omgeving voor zowel klanten als medewerkers. In onze kleinschalige praktijk staan kwalitatief hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering van de klant centraal!

Wil jij je talenten inzetten en meewerken aan het bieden van goede passende zorg binnen deze groeiende praktijk in Voorschoten? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct

Stuur je sollicitatiebrief en CV op naar Kolijn Fysiotherapie, t.a.v. R.S. Verlint-Kolijn rosalie@kolijnfysiotherapie.nl. Voor informatie bel 071-5428999.

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?