Fysieke (hands-on) behandelingen per direct alleen nog op verwijzing van arts

Voorschoten, 23 maart 2020

Naar aanleiding van de nieuwe aangescherpte maatregelen van het kabinet en onze beroepsvereniging op maandag 23 maart 2020 met betrekking tot het Corona virus, wil ik u graag wijzen op onderstaande informatie.

Fysieke (hands-on) behandelingen per direct alleen nog op verwijzing van arts

Op 23 maart zijn de aangescherpte maatregelen van de overheid omtrent het Corona virus gepubliceerd. Hieronder leest u ons aangepaste beleid.

  • Uw eerstvolgende geplande fysieke afspraak gaat niet door. We nemen telefonisch contact met u op over de voortzetting van uw behandeltraject.
  • Indien zinvol vervangen we deze afspraak door zorg op afstand in de vorm van videobellen of een telefonisch consult.
  • Indien noodzakelijk overleggen we met uw huisarts of medisch specialist om op verwijzing fysiek verder te mogen behandelen
  • De eerste screening en intake van nieuwe patiënten wordt altijd telefonisch of via videobellen gedaan. Voor het vervolg van het traject gelden de twee bovenstaande punten.

Wij vragen u vriendelijk de praktijk niet meer te bezoeken zonder telefonisch overleg met ons te hebben gehad.

Bereikbaarheid en Zorg op afstand

Wij bieden op dit moment filmpjes met oefeningen, video- en telefonische consulten aan, ook voor nieuwe patiënten. Wanneer u hier een afspraak voor wilt maken, kunt u bellen naar 071- 54 28 999 en dit doorgeven aan de telefoniste.

Wij blijven telefonisch bereikbaar elke dag tussen 8.30 uur en 17.30 uur via 071-5428999 en via info@kolijnfysiotherapie.nl

Noodzakelijke zorg

Wanneer u zeer acute klachten heeft en behandeling op afstand niet voldoet, dient u dit met uw huisarts te bespreken. De huisarts bepaalt dan of hij/zij een verwijzing geeft voor fysieke behandeling. Er wordt dan een afweging gemaakt van de risico’s.

Maatregelen voor oefengroepen

Alle oefengroepen zijn stilgelegd tot tenminste 1 juni. De looptijd van uw abonnement of strippenkaart is voor dezelfde periode opgeschort.

 

Met vriendelijke groet,

 

R.S. (Rosalie) Verlint-Kolijn

namens het team van Kolijn Fysiotherapie

 

 

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?