Fysio-fitness

Merk je dat je conditie niet optimaal is?

Neemt je gewicht geleidelijk toe?

Mis je het vertrouwen om zelfstandig sportief te gaan bewegen?

Zou je eigenlijk wel wat aan sport willen gaan doen, maar weet je niet waar te beginnen?

Dan is Fysio Fitness  iets voor jou!

Zomaar wat doen zonder de begeleiding van deskundige ondersteuning werkt vaak negatief. Je bent snel geneigd teveel te doen of de verkeerde belasting op te leggen of snel weer op te geven. Bij Kolijn Fysiotherapie wordt je bij Fysiofitness altijd door een fysiotherapeut, de specialist in bewegen, begeleid. Dat is jouw waarborg voor de beste begeleiding met het beste effect.

Ben je al fit en wil je lekker verantwoord fit blijven dan ben je natuurlijk ook van harte welkom op onze Fysiofitness. Wil je specifieke aandacht of heb je beperkingen dan ben je bij ons ook op het goede adres. We zijn geen sportschool of fitnesscentrum. In onze oefenzaal werk je samen met een deskundige fysiotherapeut en speciale trainingsapparatuur in een gezellige ongedwongen sfeer. Kortom: Gezond bewegen, ontspanning en plezier!

Dit oefenprogramma is geschikt voor iedereen die graag wil gaan bewegen en geen lichamelijke klachten/aandoeningen heeft die het ‘zelfstandig’ trainen in de weg doen staan. We starten met een intake gesprek waarin een aantal metingen worden afgenomen (o.a. bloeddruk, hartfrequentie, gewicht, buikomvang en conditie). Blessures, overige lichamelijke klachten en ook enkele risicofactoren (bv hoge bloeddruk) komen ook aan de orde. Tijdens de intake gaan we ook even de oefenzaal in om een korte introductie te geven van de apparaten en oefenmaterialen die u gaat gebruiken bij het trainen. Aan de hand van uw persoonlijke doelen wordt een beweegprogramma op maat gemaakt, waardoor u weer plezier krijgt in bewegen en vertrouwen in het eigen lichaam. De oefeningen worden uiteraard altijd toegespitst op uw situatie en mogelijkheden.

Benodigdheden

  • makkelijke zittende (sport)kleding
  • schone binnen sportschoenen
  • handdoek
  • bidon met water

Omkleden: we vragen u omgekleed naar de praktijk te komen en alleen uw schoenen te wisselen in de wachtkamer en uw spullen op te bergen in een gratis locker.

Maak nu een afspraak

Via ons contactformulier of telefonisch via 071 – 542 8 999

Wij onderscheiden ons door een vriendelijke sfeer, betrokkenheid, zorg én vakkennis op het hoogste niveau!

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?