Tarieven

Onderstaande tarieven gelden voor zorg die buiten de dekking valt van uw (aanvullende) verzekering, voor behandelingen voor patiënten met een restitutiepolis en voor patiënten die verzekerd zijn bij buitenlandse zorgverzekeraars. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, dus als u verzekerd bent voor fysiotherapie gaat de rekening direct naar uw zorgverzekeraar. U bent zelf verantwoordelijk voor het nagaan van welke mate van vergoeding uw zorgverzekeraar hanteert. Als uw behandeling niet vergoed wordt, krijgt u een rekening van de praktijk.

Informeer altijd bij uw zorgverzekeraar voordat uw behandeling start, want er zijn veel verschillende soorten vergoedingen voor fysiotherapie en manuele therapie en de behandeling van chronische aandoeningen. Lees ook onze informatie op de website over kosten en vergoedingen.

Tarieven Fysiotherapie 2022*

Screening, intake en onderzoek 55,00
Intake en onderzoek na verwijzing 50,00
Individuele zitting fysiotherapie**) 40,00
Individuele zitting manuele therapie, kinderfysiotherapie, arbeids-en/of bedrijfsfysiotherapie of shockwave + echografie**) 50,00
Telefonisch zitting fysiotherapie

Telefonische zitting specialisme

21,00

25,00

Eenmalig onderzoek 71,50
Groepszitting***) 35,00
Toeslag voor behandeling aan huis 21,50
Toeslag voor behandeling in een instelling 16,50
Verslaglegging aan derden 68,00
Niet tijdig geannuleerde afspraak 32,50

*     alle tarieven in Euro

**   duur 20 minuten

*** prijs is afhankelijk van groepsgrootte

Tarieven Fysio fitness 2022*

Maandabonnement 1 x per week/ 2x per week 60,00/ 120,00
Kwartaalabonnement 1 x per week/2x per week 175,00/ 345,00
Losse les 15,00

*) Sommige zorgverzekeraars vergoeden onder ‘preventie’ een vast bedrag per jaar om te sporten. U kunt de nota dus indienen bij uw zorgverzekeraar om te kijken of u een (gedeelte van het) bedrag terug kunt krijgen.

Betaling: vooraf uitsluitend via pinbetaling. U ontvangt de nota per e-mail.

Gemiste lessen kunnen binnen de looptijd van het abonnement ingehaald worden in overleg en indien de groepsgrootte dit toelaat.
Afmelding uiterlijk 24 uur van tevoren uitsluitend via e-mail aan fysiofitness@kolijnfysiotherapie.nl.
Let op: Niet tijdig afgemelde lessen worden berekend als les!
Opschorting abonnement: maximaal 1 keer per jaar en alleen bij een afwezigheid van 3 weken of langer of een medische reden.

Kolijn Fysiotherapie is o.a. aangesloten bij de Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longaandoeningen en bij het Rijnland Heup knie netwerk. In de praktijk is een AED defibrillator aanwezig.

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?