Medische training voor ouderen (i.s.m. Marente)

img Voorwaarden en tarieven oefenprogrammas

10 weekse cursus medische training voor ouderen! Doet u mee?

Marente Thuiszorg biedt haar cliënten in de gemeente Voorschoten de mogelijkheid een cursus Medische training voor ouderen te volgen tegen gereduceerde tarieven. Er wordt getraind in onder leiding van een ervaren fysiotherapeut in kleine groepjes van maximaal zes personen. De training bestaat uit staande en zittende oefeningen met elastieken, gewichtjes, en andere oefenmaterialen. Het doel van de training is behoud van spierkracht, conditie en balans om u zolang mogelijk gezond en vitaal te houden. U krijgt door het volgen van de training een betere balans en daardoor een kleiner risico en lagere kans om te vallen. Een werkt samen met de fysiotherapeut aan een gezonder en fitter lichaam, zodat u zolang mogelijk zelfstandig uw dagelijkse activiteiten kunt blijven uitvoeren op een veilige, gezellige en gezonde manier.

Uit onderzoek blijkt dat regelmatig even flink bewegen het allerbelangrijkst is om zo gezond mogelijk te blijven. Onze fysiotherapeut kijken welke vorm van bewegen het beste past bij uw mogelijkheden.

Kolijn Fysiotherapie is o.a. aangesloten bij de Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longaandoeningen en bij het Rijnland Heup knie netwerk. In de praktijk is een AED defibrillator aanwezig.

Benodigdheden

U traint in makkelijke zittende (sport)kleding, schone binnen sportschoenen. Neemt u een handdoek een bidon met water mee?

Omkleden: we vragen u omgekleed naar de praktijk te komen en alleen uw schoenen te wisselen in de wachtkamer en uw spullen op te bergen in een gratis afsluitbare locker.

Doe ook mee! Bel nu voor meer informatie Marente, afdeling ledenservice 071- 409 32 66

Wij onderscheiden ons door een vriendelijke sfeer, betrokkenheid, zorg én vakkennis op het hoogste niveau!

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?