Kwaliteitsregister

Keurmerk Fysiotherapie

SKF logo Toekomst

Kolijn Fysiotherapie & Shockwave praktijk is gecertificeerd door het Keurmerk Fysiotherapie. Fysiotherapie praktijken die zijn aangesloten bij het Keurmerk hebben kwaliteit en het voortdurend streven naar verbetering en effectiviteit van het fysiotherapeutisch handelen hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn wij bezig met het inspelen op de ontwikkelingen in het zorglandschap om ook in de toekomst passende zorg op de juiste plek te kunnen blijven bieden. Dit vraagt een andere rol van de fysiotherapeut als gezondheidsbevorderaar en meer samenwerking tussen onder andere gemeente, eerstelijnszorg en de burger. Wij hebben het Keurmerk label ‘Praktijk voor de Toekomst’.

BIG

Onze therapeuten zijn ingeschreven in het BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) kwaliteitsregister. De kwaliteit van de fysiotherapie is gewaarborgd doordat de titel fysiotherapeut wettelijk is beschermd. Wie de officiële studie fysiotherapie heeft afgerond en staat ingeschreven in het wettelijke BIG-kwaliteitsregister, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

KNGF

Kolijn Fysiotherapie is aangesloten bij de beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Vanuit het KNGF wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek.

VHVL

Kolijn Fysiotherapie is aangesloten bij de VHVL, de Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longaandoeningen. De VHVL is de erkende vereniging voor fysiotherapeuten die werkzaam zijn in het domein van de hart-, vaat- en longfysiotherapie. Rosalie Kolijn en Renate van der Bent beschikken over een jarenlange ervaring met de revalidatie van hartpatiënten van het Rijnlands Revalidatiecentrum.

NVMST

Kolijn Fysiotherapie is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Musculoskeletale Shockwave Therapie (NVMST) en  hierdoor voortdurend op de hoogte van de laatste onderzoekresultaten en ontwikkelingen.

NVMT

De manueel therapeuten van Kolijn Fysiotherapie zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT). Die zorgt voor registratie en verplichte na- en bijscholing van de manueel therapeut. Daardoor wordt u in deze praktijk altijd behandeld door een manueel therapeut die ter zake kundig is.

Veiligheid

In de praktijk is een AED defibrillator en brandmeldingssysteem aanwezig.

QDNA patiënt ervaringsonderzoek

Uit het QDNA patiënt onderzoek blijkt dat onze patiënten die deelnamen aan deze enquête, de praktijk gemiddeld het cijfer 9,0 geven! Uiteraard zijn we enorm trots op dit prachtige resultaat en stimuleert het ons op de ingeslagen weg verder te gaan!

Komt u samen met ons werken aan een gezond herstel?