Kwaliteitsregister

Keurmerk Fysiotherapie

keurmerk-fysiotherapie-logo

Kolijn Fysiotherapie & Shockwave praktijk is gecertificeerd door het Keurmerk Fysiotherapie. Fysiotherapie praktijken die zijn aangesloten bij het Keurmerk hebben kwaliteit en het voortdurend streven naar verbetering en effectiviteit van het fysiotherapeutisch handelen hoog in het vaandel staan.

BIG

Onze therapeuten zijn ingeschreven in het BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) kwaliteitsregister. De kwaliteit van de fysiotherapie is gewaarborgd doordat de titel fysiotherapeut wettelijk is beschermd. Wie de officiële studie fysiotherapie heeft afgerond en staat ingeschreven in het wettelijke BIG-kwaliteitsregister, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

ClaudicatioNet

Kolijn Fysiotherapie is aangesloten bij ClaudicatioNet, het landelijk netwerk voor looptherapie. Deelnemen aan het netwerk betekent dat de praktijk voldoet aan kwaliteitseisen zodat transparante en hoogwaardige patiëntenzorg is geborgd. Oefen- en fysiotherapeuten die lid zijn van ClaudicatioNet zijn extra bijgeschoold tot claudicatio therapeut.

KNGF

Kolijn Fysiotherapie is aangesloten bij de beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Vanuit het KNGF wordt een actief beleid gevoerd om de kwaliteit van fysiotherapie verder te verhogen. Daarbij kunt u denken aan gedragsregels, richtlijnen voor behandelingen, een wettelijke klachtenprocedure en wetenschappelijk onderzoek.

VHVL

Kolijn Fysiotherapie is aangesloten bij de VHVL, de Vereniging voor Hart-, Vaat- en Longaandoeningen. De VHVL is de erkende vereniging voor fysiotherapeuten die werkzaam zijn in het domein van de hart-, vaat- en longfysiotherapie. Rosalie Kolijn en Renate van der Bent beschikken over een jarenlange ervaring met de revalidatie van hartpatiënten van het Rijnlands Revalidatiecentrum.

NVMST

Kolijn Fysiotherapie is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Musculoskeletale Shockwave Therapie (NVMST) en  hierdoor voortdurend op de hoogte van de laatste onderzoekresultaten en ontwikkelingen.

NVMT

De manueel therapeuten van Kolijn Fysiotherapie zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie (NVMT). Die zorgt voor registratie en verplichte na- en bijscholing van de manueel therapeut. Daardoor wordt u in deze praktijk altijd behandeld door een manueel therapeut die ter zake kundig is.

Rijnland Heup Knie netwerk

Kolijn Fysiotherapie is aangesloten bij het Rijnland Heup Knienetwerk  van de maatschap orthopedie van het Alrijne Ziekenhuis. Dit netwerk zorgt voor eenduidige en kwalitatieve zorg bij patiënten na een gewricht vervangende operatie van heup of knie. Het doel hiervan is om gezamenlijk een optimaal herstel te behalen.

Veiligheid

In de praktijk is een AED defibrillator aanwezig.

Qualiview patiënt ervaringsonderzoek

Uit het Qualiview patiënt onderzoek blijkt dat onze patiënten die deelnamen aan deze enquête, de praktijk gemiddeld het cijfer 9,1 geven voor kwaliteit! Maar liefst 82% van de patiënten beveelt de praktijk aan bij vrienden en kennissen! Uiteraard zijn we enorm trots op dit prachtige resultaat en stimuleert het ons op de ingeslagen weg verder te gaan!

Fysiotherapie Certificaat 19399
Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?