• Direct een afspraak maken?

  Voor het maken of verzetten van afspraken: bel nu 071-5428999! Of vul het formulier op deze pagina in, ook voor uw vragen aan de fysiotherapeut. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Wat meenemen?

  Breng alstublieft uw identiteitsbewijs en uw zorgpas mee. U bent van harte welkom zonder verwijzing van een arts, maar als u bent doorverwezen door een arts neemt u dan ook de verwijsbrief mee? Wij stellen het op prijs als u een (bad)handdoek meeneemt!

  Als u voor uw afspraak komt, hoeft u zich niet te melden en kunt u plaats nemen in de wachtruimte. De fysiotherapeut haalt u op voor uw behandeling op het afgesproken tijdstip.

 • Bij uw eerste afspraak

  Bij uw eerste afspraak vormt uw fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst wat vragen te stellen en te onderzoeken. In sommige gevallen maken wij gebruik van echografie (echoscopie) bij het onderzoek. Musculoskeletale echografie geeft de fysiotherapeut met behulp van moderne technologie een goed beeld van botten, spieren en pezen, zodat er een nog betere diagnose kan worden gesteld. Op basis van het onderzoek kan uw fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Dat kan ook bestaan uit oefeningen. Uw behandelplan is een stukje maatwerk, omdat elk lichaam nu eenmaal verschillend is.

 • Heb ik een verwijzing nodig van mijn arts?

  Tegenwoordig heeft u  geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. U kunt dus direct bij ons een afspraak maken. Mocht u wel verwezen zijn, neemt u dan s.v.p.uw verwijsbrief mee?

 • Wordt mijn behandeling vergoed?

  Kolijn Fysiotherapie heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst en uw behandeling wordt in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed. De vergoeding is van veel factoren afhankelijk, met name van de vraag of en hoe u aanvullend bent verzekerd. Wij raden u aan dit na te kijken in uw zorgpolis of contact op te nemen met u zorgverzekeraar bij eventuele vragen. Als u er niet uit komt, kunnen wij als u wilt, samen met u nagaan welke voorwaarden uw verzekeraar hanteert in uw zorgpolis.

 • Afspraak wijzigen?

  Uw afspraak wijzigen kan alleen telefonisch: 071-5428999.

 • Heeft u een vraag voor de fysiotherapeut?

  Hebt u een vraag of wilt u advies van een fysiotherapeut? Wij geven gratis telefonisch advies bij zowel acute als aanhoudende klachten. Laat uw gegevens achter op deze pagina en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Snel een afspraak of direct antwoord op uw vraag?

Naam*

Email*

Telefoon*

Reden voor afspraak? / Uw vraag?