Afspraak fysiotherapie

Meest gestelde vragen

Voor het verzetten van afspraken kunt u 071-5428999 bellen. Om een afspraak te maken kunt u het formulier op deze pagina invullen of telefonisch via 071-5428999. Uw afspraakverzoek nemen wij in behandeling en de bevestiging volgt zo snel mogelijk. Let op: Pas na onze bevestiging is uw afspraak definitief gepland. Lees ook de aangescherpte Covid regels voordat u de praktijk bezoekt!

Indien u een vraag heeft klikt u hier.

Breng alstublieft uw identiteitsbewijs en uw zorgpas mee. U bent van harte welkom zonder verwijzing van een arts, maar als u bent doorverwezen door een arts neemt u dan ook de verwijsbrief mee? Wij stellen het op prijs als u een (bad)handdoek meeneemt!
Als u voor uw afspraak komt, hoeft u zich niet te melden en kunt u plaats nemen in de wachtruimte. De fysiotherapeut haalt u op voor uw behandeling op het afgesproken tijdstip.

Bij uw eerste afspraak vormt uw fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst wat vragen te stellen en te onderzoeken. In sommige gevallen maken wij gebruik van echografie (echoscopie) bij het onderzoek. Musculoskeletale echografie geeft de fysiotherapeut met behulp van moderne technologie een goed beeld van botten, spieren en pezen, zodat er een nog betere diagnose kan worden gesteld. Op basis van het onderzoek kan uw fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Dat kan ook bestaan uit oefeningen. Uw behandelplan is een stukje maatwerk, omdat elk lichaam nu eenmaal verschillend is.

Tegenwoordig heeft u geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. U kunt dus direct bij ons een afspraak maken. Mocht u wel verwezen zijn, neemt u dan s.v.p.uw verwijsbrief mee?

Kolijn Fysiotherapie heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst en uw behandeling wordt in veel gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed. De vergoeding is van veel factoren afhankelijk, met name van de vraag of en hoe u aanvullend bent verzekerd. Wij raden u aan dit na te kijken in uw zorgpolis of contact op te nemen met u zorgverzekeraar bij eventuele vragen. Als u er niet uit komt, kunnen wij als u wilt, samen met u nagaan welke voorwaarden uw verzekeraar hanteert in uw zorgpolis.

Hebt u een vraag of wilt u advies van een fysiotherapeut? Wij geven gratis telefonisch advies bij zowel acute als aanhoudende klachten. Laat uw gegevens achter op onze contact pagina en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Afspraakverzoek indienen

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Wij nemen contact op om uw afspraak te bevestigen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?