Oefenprogramma’s

Oefentherapie is voor veel patiënten een belangrijk onderdeel van de behandeling bij Kolijn Fysiotherapie. Het doel is het verbeteren van uw flexibiliteit en mobiliteit. Door speciale oefeningen wordt de beweeglijkheid van uw gewrichten weer vergroot, worden spieren weer sterker gemaakt en wordt uw belastbaarheid vergroot. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij samen onze oefenzaal in gaan, oefeningen voor thuis meegeven en een individueel beweegprogramma op maat ontwikkelen.

De oefeningen in deze therapie worden uiteraard altijd toegespitst op uw situatie en mogelijkheden. Het gaat erom dat u weer vertrouwen krijgt in uw lichaam. En u zo goed mogelijk bewust wordt van de juiste manier van bewegen!

Als u weer pijnvrij kunt bewegen en u die beweeglijkheid graag wilt behouden, kunt u deelnemen aan onze oefenprogramma’s. Eén- of tweemaal per week trainen in kleine groepjes van maximaal drie deelnemers, in een gezellige sfeer en onder leiding van een fysiotherapeut in onze oefenzaal. Wij beschikken over moderne apparatuur van Life fitness. Een AED defibrillator is aanwezig.

Klik hier voor een overzicht van alle mogelijkheden!

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?