Vacature: MSK- Echografist en Shockwave (fysio)-therapeut!

MSK- Echografist en Shockwave (fysio)-therapeut gezocht!

24-36 uur per week        Voorschoten

Wat houdt het werk in?

Jij bent als fysiotherapeut met echografie en shockwave kennis direct inzetbaar in de praktijk en hebt al (enige) ervaring binnen het werkveld. Binnen onze Keurmerk praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van spier-peesletsels. Wij hebben maandelijks een combinatie spreekuur met huisartsen en je werkt in een team van fysiotherapeuten met andere specialismen. Je onderhoudt ons multi-discplinaire netwerk door tijdige en nauwkeurige terugkoppeling en verslaglegging.

Wij zoeken:

  1. een ondernemende fysiotherapeut(e).
  2. je bent gedreven, flexibel en betrokken bij jouw patiënten.
  3. je werkt zelfstandig en houdt van een kleinschalige praktijk met een persoonlijke benadering.
  4. je bent bereid 1 avond of de zaterdagochtend te werken.
  5. bij voorkeur heb je ervaring met Intramed Online en verslagleggingseisen op Plus praktijk niveau.
  6. ZZP en loondienst zijn bespreekbaar, evenals het aantal uren per week.

Wie zijn wij?

Wij vormen een enthousiast, gedreven en jong team van 6 zelfstandig fysiotherapeuten met ieder een eigen specialisatie in een groeiende praktijk! Daarnaast hebben we een administratieve collega en een telefoniste. Wij staan in de regio bekend om onze ervaring met echografie, percutane elektrolyse en shockwave therapie! We hebben een breed multidisciplinair netwerk met huisartsen, sportartsen, diëtiste, orthopedagoge, podotherapeuten, en een personal trainer.

We hechten veel waarde aan een goede sfeer en een prettige omgeving voor zowel klanten als medewerkers. In onze kleinschalige praktijk staan kwalitatief hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering van de klant centraal!

Wil jij je talenten inzetten en meewerken aan het bieden van goede passende zorg binnen deze groeiende praktijk in Voorschoten? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct

Stuur je sollicitatiebrief en CV op naar Kolijn Fysiotherapie, t.a.v. R.S. Verlint-Kolijn rosalie@kolijnfysiotherapie.nl. Voor informatie bel 071-5428999.

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?