Vacature!

MSK- Echografist en Shockwave (fysio)-therapeut gezocht!

16-36 uur per week        Voorschoten

Wat houdt het werk in?

Ben jij al fysiotherapeut met echografie en shockwave ervaring of heb je interesse om je in deze richting bij te scholen. Dan zoeken wij jou!

Binnen onze Keurmerk praktijk zijn we gespecialiseerd in het behandelen van spier-peesletsels. Wij hebben maandelijks een combinatie spreekuur met huisartsen en je werkt in een team van fysiotherapeuten met andere specialismen.

Je onderhoudt ons multi-discplinaire netwerk door tijdige en nauwkeurige terugkoppeling en verslaglegging.

Wij zoeken:

a.      een ondernemende fysiotherapeut(e) die geinteresseerd is in spier-pees-letsels.

b.      je bent gedreven, flexibel en betrokken bij jouw patiënten.

c.       je werkt zelfstandig en houdt van een kleinschalige praktijk met een persoonlijke benadering.

d.      je bent bereid 1-2 avond (en) of de zaterdagochtend te werken.

e.      ervaring met Intramed Online en verslagleggingseisen op Plus praktijk niveau is een pré.

f.       het aantal uren per week is bespreekbaar.

Wie zijn wij?

Wij vormen een enthousiast, gedreven en team van 5 fysiotherapeuten met ieder een eigen specialisatie in een groeiende praktijk! Daarnaast hebben we een administratieve collega en een telefoniste. Wij staan in de regio bekend om onze ervaring met echografie, percutane electrolyse en shockwave therapie! We hebben een breed multidisciplinair netwerk met huisartsen, sportartsen, diëtiste, orthopedagoge, podotherapeuten, en een personal trainer.

We hechten veel waarde aan een goede sfeer en een prettige omgeving voor zowel klanten als medewerkers. In onze kleinschalige praktijk staan kwalitatief hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering van de klant centraal!

Wil jij je talenten inzetten en meewerken aan het bieden van goede passende zorg binnen deze groeiende praktijk in Voorschoten? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer direct

Stuur je sollicitatiebrief en CV op naar Kolijn Fysiotherapie, t.a.v. R.S. Verlint-Kolijn rosalie@kolijnfysiotherapie.nl. Voor informatie bel 071-5428999.

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?