Voorzorgsmaatregelen Coronavirus

De praktijk blijft geopend en individuele afspraken gaan door.

Kolijn Fysiotherapie hanteert de laatste richtlijnen vanuit het RIVM en de adviezen vanuit onze beroepsvereniging om de continuïteit van zorg te waarborgen.

Onze therapeuten zijn zich te allen tijde bewust van hun verantwoordelijkheid als zorgverlener ten aanzien van het werken met patiënten en hun eigen gezondheid.

Maatregelen voor oefengroepen

Alle oefengroepen worden per direct stilgelegd tot tenminste 1 april. Dit is om de kans op verspreiding van het virus te verminderen. De looptijd van uw abonnement of strippenkaart wordt voor dezelfde periode opgeschort.

Hygiëne in de praktijk

Voor iedereen in de praktijk blijft gelden:

  • Schud geen handen
  • Was je handen voor en na iedere behandeling minimaal 30 seconden met zeep en droog ze met papieren doeken. Lees hiervoor de instructie handen wassen.
  • Hoest of nies in je elleboog of gebruik papieren zakdoekjes
  • Wrijf niet in je ogen
  • Alle apparaten worden na ieder gebruik gereinigd.
  • In de praktijk wordt extra schoongemaakt.

Afzeggen afspraak

Wij roepen iedereen met een geplande afspraak op ons tijdig te benaderen als zij/hij gezien de situatie niet of later wenst te komen. Wij hebben begrip hiervoor.

U kunt uw afspraak ook omzetten naar een telefonisch consult. Wij onderzoeken daarnaast de mogelijkheid om op korte termijn een e-consult (met videobellen) voor onze patiënten aan te bieden.

 

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?