Waarnemer gezocht!

(Zomer) Waarnemer gezocht                    Voorschoten

Heb jij nog uren over deze zomer?

Wij zoeken een waarnemer voor de vakantieperiode en ter vervanging van een collega met vaderschapsverlof. Het betreft de periode juli tot en met oktober 2022 en indien wederzijdse tevredenheid is doorgroeien naar een vaste baan mogelijk.

Wie zijn wij?

Wij vormen een enthousiast, gedreven en jong team van 5 zelfstandig fysiotherapeuten met ieder een eigen specialisatie in een groeiende praktijk! Wij staan in de regio bekend om onze ervaring met echografie, shockwave en onze hart-long-vaat zorg! Daarnaast hebben we een administratieve collega en een telefoniste. We hebben een breed multidisciplinair netwerk met huisartsen, sportartsen, diëtiste, orthopedagoge, podotherapeuten, en een personal trainer.

We hechten veel waarde aan een goede sfeer en een prettige omgeving voor zowel klanten als medewerkers. In onze kleinschalige praktijk staan kwalitatief hoogwaardige zorg en een persoonlijke benadering van de klant centraal!

Wat houdt het werk in?

Jij bent als fysiotherapeut direct inzetbaar in de praktijk. Binnen onze Keurmerk praktijk behandelen wij veel spier-peesletsels (echografie en shockwave therapie), revalidatietrajecten na TKP, THP of postoperatieve fracturen en begeleiden wij veel hart-long-vaat- Post-Covid-19 behandeltrajecten. Je zult dan ook met regelmaat op huisbezoek gaan en je werkt nauw samen met andere collega fysiotherapeuten met andere specialismen. Je onderhoudt ons multi-discplinaire netwerk door tijdige en nauwkeurige terugkoppeling en verslaglegging.

Solliciteer direct

Stuur je sollicitatiebrief en CV op naar Kolijn Fysiotherapie, t.a.v. R.S. Verlint-Kolijn rosalie@kolijnfysiotherapie.nl. Voor informatie bel 071-5428999.

 

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?