Wij blijven geopend

Wij blijven patiënten behandelen tijdens de lock down.

Zoals de overheid vandaag, maandag 14 december bekend maakte, blijven onder andere de fysiotherapiepraktijken tijdens de lockdown periode gewoon geopend.

Wilt u zo vriendelijk zijn om onderstaand bericht door te lezen voordat u onze praktijk bezoekt?

In verband met het Coronavirus houden wij voldoende tijd tussen de afspraken om drukte in de wachtkamer te voorkomen. Kom daarom alleen en op de afgesproken tijd en neem plaats in de wachtkamer. Het is verplicht een niet-medisch mondmasker te dragen. Wij vragen u anderhalve meter afstand te houden en uw handen vóór en na het consult te desinfecteren met handalcohol of te wassen met water en zeep. U neemt uw eigen handdoek mee. De therapeut draagt persoonlijke bescherming en opent voor u de deuren zodat u geen deurklinken hoeft aan te raken. Maak s.v.p. zo min mogelijk gebruik van het toilet en kleedt u, indien u komt sporten in de oefenzaal, thuis alvast om. Alleen schoenen dienen in de wachtkamer gewisseld te worden in verband met hygiëne.

U mag niet naar de praktijk komen indien u één van onderstaande vragen met ‘ja’ beantwoord heeft:

  • Heeft u één of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen; neusverkoudheid en/of hoesten en/of benauwdheid en/of koorts (vanaf 38°C) of verlies van reuk of smaak?
  • Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heeft u huisgenoten of gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Is er bij uzelf of een huisgenoot of gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?
  • Bent u of een huisgenoot of gezinslid in de afgelopen 14 dagen teruggekeerd uit een land waarvoor op het moment van vertrek uit dat land een negatief reisadvies gold (code oranje/rood)?

Neem in dat geval zo spoedig mogelijk telefonisch contact op en laat u afspraak veranderen in een telefonisch-of videoconsult of verzet uw afspraak.

Wij danken u voor uw begrip en uw medewerking om elkaar tegen besmetting te beschermen en samen het Corona virus tegen te gaan.

Kunnen wij u helpen snel weer goed en pijnvrij te bewegen?